Design voor Moederdag (2)

Fotolijstjes zijn altijd een goed Moederdagcadeau. Met de I-Frame van Mister Wilson Products heb je een moderne variant op deze Moederdagklassieker. Gebruik een I-Frame voor foto’s, in combinatie met een aquarium-app, stream je twitterfeed, buienradar, … eindeloze mogelijkheden.

Mooiste toepassing vind ik zelf in combinatie met een wekker-app, en dan naast je bed. Dankzij het ontwerp kun je namelijk gewoon je iphone opladen terwijl ‘ie in de I-Frame zit. Het sympathieke hondje is overigens Mister Wilson zelf, en uiteraard kun je vrienden worden met hem op facebook

 

Lees ook:Klok met app
Lees ook:Design Plus Awards 2012: MM03i soft touch black
Lees ook:Nieuw Facebook Design verschijnt 30 maart
Lees ook:Design uitgelicht: melk met koekjes
Lees ook:Piano-lamp

Eén reactie op “Design voor Moederdag (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.