Broodzak met een twist

Ontwerper Nick Burrows kon het niet aanzien hoe zijn collega’s elke dag na de lunch grote hoeveelheden plastic weggooiden. Hij verzon een alternatief dat niet alleen plastic reduceert maar helemaal niet meer nodig is, de Environmental Twist.

De Environmental Twist is geen lunchtrommel, maar een zak van siliconen. Een zak die je open draait en zelfs in de magnetron kunt stoppen. Vervolgens kun je de zak openklappen en eruit eten. Prachtig design, toepasselijke kleur en ingenieus bedacht.

Lees ook:Snorkel paraplu
Lees ook:Metaalman
Lees ook:Natuurmuur
Lees ook:I’ve got the key
Lees ook:My Cup of Tea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.