My Cup of Tea

De sterkte van je koffie en thee hebben invloed op de kleur. Ook elk suikerklontje en melk zorgt daarvoor. Match de kleur van jouw warme drank met de opties op de binnenkant van de mok en voilá, het perfecte drankje is klaar.

Je kunt wel zien dat het een Brits merk is, want ‘just tea’ is zo donker dat wij Nederlanders het waarschijnlijk niet meer te drinken vinden. Toch is het een leuk gegeven. De MyCuppa Mugs van Suck UK is een leuk geschenk voor je collega of koffie- en theeleut. Op de site van SUCK UK zijn de mokken voor £7.50 per stuk te koop.

Lees ook:Underwater Mountains
Lees ook:Zie hoe warm het water is
Lees ook:Design uitgelicht: melk met koekjes
Lees ook:Alternatieve Lowlands website
Lees ook:My First Smartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.