Bijzonder handige onderzetters

Eens in de zoveel tijd zie je een product, die je in eerste instantie niet zo interessant vindt. Maar na een aantal seconden begint te dagen wat precies de bedoeling is en snap je niet waarom dat nooit eerder is bedacht. Dat had ik bij de onderzetters van Cedon.

Ik denk dat iedereen wel eens een ongelukje heeft gehad met een pan die te groot is voor de onderzetters. De pan kantelt en je eten gaat over de tafel. Met de ringvormige onderzetters heb je dat probleem niet meer. Je krijgt de onderzetters in een pakketje van zes. Hoe groter de pan hoe verder je de ringen uit elkaar zet. Probleem opgelost. En van de gekleurde ringen word je nog vrolijk ook! Voor €12.90 te bestellen op de site van Cedon.

Lees ook:Internet: designwebshops
Lees ook:Koekoeksklok anno 2012
Lees ook:Plagiarius Award 2012: beste plagiaat in consumer-goods
Lees ook:Modern colosseum in Den Haag
Lees ook:Really Simple Clock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.