Design uitgelicht: melk met koekjes

Een nuchter, clean ontwerp vind ik WithMilk van DOIY. Schuif het in elkaar en het is een traditionele melkfles. Uit elkaar is het het complete servies voor een afternoon tea met je vrienden.

WithMilk van DOIY is zo’n servies dat mooier staat op het aanrecht dan in de kast. Iedereen met een grote keuken moet dat dus ook zeker doen. Het servies is van porselein en bestaat uit vier mokken, een bakje en een fles. Geschikt voor je thee, melk enzovoort. Betaalbaar design (€36) en dus ook leuk als geschenk voor verjaardag of housewarming.

DOIY is een designbureau uit Barcelona. Al hun producten hebben twee kenmerken. DOIY is betaalbaar en met alle producten moet je ‘iets’ doen. Zelf noemen ze dat:  het level van participatie.

 

Lees ook:My Cup of Tea
Lees ook:Ed Annink-servies bij Kwantum
Lees ook:De theeklem die overleeft
Lees ook:Maak je magneet
Lees ook:Design Valentijnscadeaus 2012

Eén reactie op “Design uitgelicht: melk met koekjes

  1. Chewy

    Hoi Alex, Als je nog op zoek bent naar inspiratie voor dit soort blog artikelen.
    Wij verkopen o.a. deze With Milk kopjes set, andere DOIY producten en nog veel meer andere design items in onze winkel. We plaatsen minstens 1 keer per week een nieuwe product op onze facebook page: http://www.facebook.com/onigiri.nl .
    Dus als je nog materiaal zoekt voor blogposts dan kan je daar gerust gebruik van maken (als je nog een linkje naar ons kan plaatsen zouden we erg fijn vinden ^_^ )

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.