Keybrid!

Ooit begonnen als een photoshop-grapje, maar nadat dat grapje viral ging en 80.000 orders genereerde was de Keybrid snel een feit. Fascinerend genoeg blijkt 95% van alle sloten in de VS met hetzelfde type sleutel te werken. De Keybrid maakt hier gebruik van om sleutelhanger en sleutel in één te combineren. De Keybrid is door iedere sleutelmaker op maat te maken voor je eigen voordeur. Te gebruiken als sleutelhanger, money clip, kennelijk ook geschikt om bellen mee te blazen. Versies voor andere landen zijn in de maak, hoop dat er eentje voor Nederland volgt.

Lees ook:I’ve got the key
Lees ook:Goed slapen
Lees ook:Design Valentijnscadeaus 2012
Lees ook:Hoe Dutch Design werkt
Lees ook:Olifant aan de muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.