Zakdoek van Faraday

De Phonekerchief van TWWSTW is gewoven van nylon met zilverdraden. Interessanter: gegeven het materiaal waar zij van gemaakt is kun je met deze zakdoek een Kooi van Faraday vormen – een voor elektromagnetische straling ondoordringbare barriere. Wikkel je telefoon strak in deze zakdoek, en je verdwijnt van het net. Een statement in meerdere opzichten, maar je zakdoek communiceert de belangrijkste: “My phone is off for you” – in de age van de smartphone zondermeer een van de meest galante dingen die je tegen je tafelgenoot kunt zeggen. Je zult ‘m uit Amerika moeten laten overkomen, maar dan heb je ook wat.

Lees ook:Avant Gardes: hoogtepunten uit de collectie van het Stedelijk
Lees ook:Tupperware: Red Dot Design Team 2009
Lees ook:Gevonden design
Lees ook:Het grootste gebouw van Nederland
Lees ook:Peppy & Sally

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.