Klok met app

James Damon van Areaware heeft een prachtige Iphone-houder ontworpen. Je mobiel gaat helemaal op in het ontwerp van de Alarm Dock. De ontwerper heeft de nostalgische wekker van een jaar of tien geleden in een modern jasje gestoken.

Een houten dock waar je je mobiel op kunt zetten. Laadt ‘m op, download de bijbehorende applicatie en je wekker is af. Bekijk hier het filmpje om te zien hoe de Alarm Dock werkt. De Dock is geschikt voor de Iphone Touche, Iphone 3G, 3GS, 4 en 4S. Voor $40 staat hij op jouw nachtkastje.

Lees ook:Tatoeëer je Iphone
Lees ook:Design voor Moederdag (2)
Lees ook:ELLE Decoration Design Talent Award 2012 werkt samen met Cappellini
Lees ook:Maak je magneet
Lees ook:Natuurmuur

Eén reactie op “Klok met app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.