Pocket Screwdriver

Een elegante oplossing is mijnsinziens per definitie goed design. En had ik het in mijn vorige post over dat goed design best wat mag kosten, de Pocket Screwdriver van Lee Valley & Veritas bewijst dat absoluut geen vereiste is. De Pocket Screwdriver is een stalen “bagel” van 2.5 cm in diameter. De rand varieert in breedte, en past zodoende op bijna alle schroeven. Natuurlijk geen vervanging voor een echte schroevendraaier, maar zeker te prefereren boven muntjes, tafelmessen, of helemaal geen schroevendraaier. Weet ook vrij zeker dat je ze mag meenemen in het vliegtuig.

 

Lees ook:Het betere plastic
Lees ook:De handtas van 1.5 miljoen
Lees ook:iBamboospeaker
Lees ook:Modefabriek mixt mode met kunst en design
Lees ook:Geplette boekenlegger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.