Piano-lamp

Hoe geweldig LED lampen zijn weet iedereen die een HEMA fietslampje op z’n stuur heeft zitten. Een uitgebreidere toepassing is de piano-lamp van QisDesign. Geïnspireerd op een piano, iedere toets is een apart lampje. Omdat LED’s niet warm worden kun je de lamp gewoon aanraken, en zoveel toetsen ‘aanzetten’ als je nodig hebt, of gezellig vindt. Onder andere bekroond met een Red Dot Design Award, verkrijgbaar in een tafelversie, stalamp-versie en als hanglamp. Tikkeltje duur, maar wel enorm leuk om mee te spelen.

 

Lees ook:Geplette boekenlegger
Lees ook:Voor de kleinste gasten aan tafel
Lees ook:Bamboe!
Lees ook:Bouwpakketboot
Lees ook:De theeklem die overleeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.