Opnieuw samenwerking Studio Job en Galerie Moss

Galerie Moss in New York (door de New York Times, Washington Post en International Herald Tribune uitgeroepen tot beste designwinkel ter wereld), is opnieuw een samenwerkingsverband aangegaan met Job Smeets en Nynke Tynagel van Studio JobHet resultaat is Bavaria: een set van vijf meubels, waarvoor Studio Job zich liet inspireren door de op traditionele wijze handgeschilderde meubels, zoals die in de zeventiende en achttiende eeuw in het zuiden van Duitsland populair waren.

Ook de bontgekleurde heroïsche taferelen, waarmee de meubels rijkelijk zijn versierd, passen helemaal in deze stijl. Maar liefst zeventien kleuren verf zijn gebruikt om dit laser gesneden houten inlegwerk zo mooi van kleur te krijgen. Een knap staaltje vakmanschap. Maar ook de aanleiding dat er van elk meubel maximaal zes exemplaren gemaakt worden, exclusief te koop bij Moss.  

Lees ook:Documentaire over Hella Jongerius
Lees ook:Britse kunstenaar Banksy stunt met gratis online shop
Lees ook:Nog meer LEGO
Lees ook:Ontwerpsprookjes
Lees ook:Bekroonde prullenbak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.