Design Plus Awards 2012: Leaf-it

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom post-its vierkant en geel zijn? Ik niet, totdat ik de Leaf-its zag. Het notitieblad van Appree is op zich zelf niet zo bijzonder totdat je je hele muur hebt volgeplakt.

De Design Plus Award 2012 werd dit jaar op Ambiente (Frankfurt) uitgereikt, een van de grootste beurzen ter wereld in consumer-goods. Honderden ontwerpen werden ingezonden in voornamelijk het tafel- en keukensegment. De jury zocht naar een combinatie van prachtig ontwerp met functionaliteit. De jury kende 22 ontwerpen de prijs toe.

Lees ook:Design Plus Awards 2012: Pipe Candleholders
Lees ook:Design Plus Awards 2012: Bottle Mühle
Lees ook:Design Plus Awards 2012: MM03i soft touch black
Lees ook:Design Plus Awards 2012: Crumpled City Maps
Lees ook:Plagiarius Award 2012: beste plagiaat in consumer-goods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.