Joline Jolink tijdelijk op de babytoer

De Amsterdamse modeontwerpster Joline Jolink opende vorig jaar  haar eigen online winkel. Zij ontwerpt comfortabele, maar stijlvolle kleding voor vrouwen met een actieve en moderne levensstijl (denk: een minimalistisch silhouet met grafische, bijna sportieve belijningen). Een doelgroep die ook vaak winkelt op het net, dus besloot Jolink als een van de weinige zelfstandige ontwerpsters een webshop te beginnnen. En nu komt ze met het nieuws dat ze tijdelijk ook baby’s aankleedt. Namelijk met de inmiddels zeer bekende legging met voet uit de damescollectie. De tweekleurige legging (per been een andere kleur) is nu tijdelijk verkrijgbaar voor babymeisjes en babyjongens van drie tot ongeveer vijf maanden oud. Je kunt met het aanleren van stijl immers niet vroeg genoeg beginnen..! 

Lees ook:Modern colosseum in Den Haag
Lees ook:Nieuwe designklassiekers van Ray Ban
Lees ook:My Cup of Tea
Lees ook:Modefabriek mixt mode met kunst en design
Lees ook:Little Black Dress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.