Zomers duo Viktor & Rolf

foto: Kadir van Lohuizen/NOOR

Vanavond begint Zomergasten weer. Met nu eens niet een enkel persoon, maar modeduo Viktor & Rolf (ofwel Viktor Horsting en Rolf Snoeren) in de hoofdrol. Samen studeerden ze aan de modeacademie in Arnhem, wonnen een prestigieuze Franse prijs en stootten door naar de hoogste regionen in de internationale modewereld. Inmiddels is Viktor & Rolf een wereldmerk geworden compleet met parfums (Flowerbomb, Antidote voor heren en het recente Eau Mega), en kent het grote publiek het duo via de H&M. Naast mode maakten de heren ook een uitstapje naar kunst. Vorig jaar was in de Barbican Gallery in Londen en later in het Centraal Museum in Utrecht, de overzichtstentoonstelling The House of Viktor & Rolf te zien. Zomergasten op Nederland 2 om 20.15, presentatie: Margriet van der Linden.

Lees ook:Mode of kunst?
Lees ook:Tentoonstelling: Designing 007 – Fifty Years of Bond Style
Lees ook:Boomerang Wok
Lees ook:Coming Soon: Henny van Nistelrooy
Lees ook:New London Style vs. Lucky Kunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.