Koffiedrinken met Micha Klein

Fans van Micha Klein opgelet: Nescafé heeft in samenwerking met de digitale kunstenaar een koffiemachine ontworpen ‘voor op het werk’. Het betreft een special edition design koffiemachine die vorige maand is gelanceerd. Voor de volledigheid eerst maar even wat over het apparaat zelf: de machine biedt zeven koffievariaties, warm water én hot chocolate.

Over het design laat ik Micha Klein zelf aan het woord: ‘Ik heb de koffiemachine volledig in mijn stijl getransformeerd tot een spraakmakend ‘coffee-centre’: het hart en dé ontmoetingsplek van ieder design-minded bedrijf. De diverse smaken spetteren je tegemoet in extreme close-ups, omgeven door bloemen gemaakt van koffiebonen.’ En hoe ‘bloemen gemaakt van koffiebonen’ eruit zien, zie de foto hiernaast.  

Lees ook:Hip Haarlem
Lees ook:Ontwerper Pierre Paulin overleden
Lees ook:Groene koekenpan
Lees ook:Tentoonstelling: Designing 007 – Fifty Years of Bond Style
Lees ook:SAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.