Marcel Wanders voor Google

Het is al een tijdje mogelijk: een gepersonaliseerde Google startpagina maken. Onlangs zijn aan de lijst indrukwekkende artiesten die hier hun medewerking aan hebben verleend, ook een aantal Nederlandse ontwerpers toegevoegd. Via de iGoogle artiesten-thema’s kun je een keuze maken uit een achtergrond van onder meer mode ontwerper Aziz, lingeriekoningin Marlies Dekkers en ontwerper Marcel Wanders. iGoogle is een soort digitaal prikbord waarop de gebruiker zijn of haar favoriete websites neer kan zetten.

Lees ook:Marlies Dekkers ontwerpt kristallen vaas
Lees ook:Wanders wereld
Lees ook:Dutch Design Double
Lees ook:Arnhem Mode Biënnale met expo Productdesign
Lees ook:Anorexia als kunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.