Alternatieve Lowlands website

Onder het mom Lekker Leesbaar Lowlands ontwikkelde Two Kings een alternatieve Lowlands site. Op Lowla.nl vind je de belangrijkste informatie over het festival op een overzichtelijke manier weergegeven. Al langer waren geluiden te horen van Lowlands fans dat de officiële website, van de hand van ontwerpbureau Fabrique, niet gebruiksvriendelijk genoeg is. Two Kings zegt hierover: ‘Over smaak valt niet te twisten, dus we doen geen uitspraak over het uiterlijk van de site, maar puur over het gebruiksgemak. Niets ten nadele van de ontwerpers, maar wij hebben zelden een site gezien met zoveel nutteloze toeters en bellen, waardoor de argeloze bezoeker er nagenoeg onmogelijk iets terug kan vinden.’ Kijk en vergelijk!

Lees ook:Veelbesproken Lowlandssite genomineerd voor Design Award
Lees ook:Verrassende fauteuil
Lees ook:Butterfly Can Opener
Lees ook:Faking a library
Lees ook:Design uitgelicht: melk met koekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.