Michael Jackson in Lego

Design by Nathan Sawaya

Morgen is de, nu al, gedenkwaardige herdenking van Michael Jackson in het Staples Center in Los Angeles. Al is het maar omdat slechts 9.000 mensen een plek kunnen krijgen en er zich nu al 1,6 miljoen fans hebben aangemeld. Maar wat heeft dat met design te maken? Dat, gevraagd naar wat ontwerpers inspireert, vaak muziek wordt genoemd (naast films en exposities).  En dat leidt soms tot een exacte kopie van hun idool. Bijvoorbeeld in Lego.

Lees ook:Tentoonstelling: Designing 007 – Fifty Years of Bond Style
Lees ook:Real Life Lego
Lees ook:Crisisdesign bij Galerie Vivid
Lees ook:Nog meer LEGO
Lees ook:New London Style vs. Lucky Kunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.