ADV: Firefly Kruk

Deze lichtgevende kruk van Fashion for Home is een échte blikvanger. Je kunt de kruk met een afstandsbediening in 6 verschillende kleuren veranderen of in wit – net zoals een vuurvliegje. Je kunt de kleurwisseling ook automatisch instellen op verschillende tempo’s, en het heeft zelfs een ‘flash functie’!

De Firefly kruk staat leuk in de zitkamer of kinderkamer, maar omdat het gemaakt is van Polyethyleen, en dus waterafstotend is, kun je de kruk ook heel goed buiten in de tuin of op het terras neer zetten. De kruk heeft een geïntegreerde accu en is gemakkelijk op te laden via een bijgeleverde adapterkabel – verder functioneert de kruk geheel kabelloos.

Verkrijgbaar bij Fashion for Home.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.