Hubba-hubba

Het zal niemand ontgaan zijn: ondergetekende is een grote fan van Jan Habraken’s FormNation. Producten als kleine gedichtjes, eenvoudig maar prikkelend in design; praktisch en helder in gebruik.

Typisch voorbeeld zijn de USB-hubs; iedereen heeft ze dagelijks nodig, dus waarom zouden ze niet meteen ook dagelijks een glimlach op je gezicht toveren? In Nederland o.a. verkrijgbaar hier: poodle; bolt; chocolade

Lees ook:Butterfly Can Opener
Lees ook:I’ve got the key
Lees ook:Piano-lamp
Lees ook:Nomess so hooked
Lees ook:Bijzonder handige onderzetters

Eén reactie op “Hubba-hubba

  1. Eyoba

    Welkom bij Eyoba, uw online woonwebwinkel. Bij Eyoba vindt u een grote collectie design meubels en design accessoires van bekende nationale en internationale merken. Veel van onze design meubelen en accessoires kent u wellicht uit de bekende woonbladen, de televisie of uit andere media. Binnen de categorien kunt u de design meubelen makkelijk selecteren op bijvoorbeeld kleur, geschiktheid voor buiten, met of zonder armleuningen of merk. Door de gemakkelijke navigatie vindt u altijd waar u naar op zoek bent, en misschien nog wel meer. De showroom is gevestigd te Westervoort (bij Arnhem). U bent te allen tijde van harte welkom om eens te komen kijken of proefzitten op een van onze design stoelen. Eyoba is de organisatie achter verschillende design- en woonwebshops, deze vindt u bovenaan in de tabbladen. Wij wensen u veel plezier met winkelen op een van onze woonwinkels. – Het grootste deel van ons assortiment staat bij ons in de showroom, neem contact op voor meer informatie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.