Categorie: "Doe het zelf"

Slice Box Cutter

Goed gereedschap is het mooiste wat er is. Een prachtig voorbeeld is de Box Cutter van Slice. Had al tijden mijn ogen op dit apparaat, en ik kwam ze gelukkig tegen bij de Staples. “Gelukkig”, want ik was al vergevorderd in mijn plan om er desnoods eentje uit Amerika te laten overkomen.

Het ontwerp van de Box Cutter beschermt je hand tijdens het opensnijden van dozen, en het keramische mesje gaat naar eigen opgaaf tien keer langer mee dan de gebruikelijke stalen versies. Het non-slip handvat wordt wel snel vies, maar dat heb je nou eenmaal met non-slip. Een ontwerp van Scot Herbst en Alfredo Muccino, in 2011 bekroond met een Red Dot Design Award.

 

 

Bak ‘Deine Welt’

 

Koekjes bakken in de vorm van de wereld lijkt onmogelijk maar met Duitse ‘Back Dir Deine Welt’ kan jij dat ook. Wedden dat je na het bakken precies weet welk continent het grootst is! We kijken uit naar de Nederlandse versie.

 

Mix & Match lamp

Op de beurs Ambiente in Frankfurt spotte ik NUD Collection. Onze ogen vielen gelijk op de kleurrijke koorden en originele bollen!

Kies je chord, socket en bulb. Zo heb je een basic lamp die niemand anders heeft. Wil je nog origineler zijn, kies dan voor de collectie African Line.

Verander je kamer met een onverwachte cominatie. Mix & Match de leukste lamp met het leukste koord.  Vanaf ongeveer €60 heb je een set.