Atomic Vase

Een expolosie van bloemen: de Atomic Vase van het franse La tête au Cube. Geïnspireerd op de paddenstoelenwolk na een atoomexplosie: tikkeltje luguber, wel indrukwekkend. Een ontwerp van Claudio Coluccci.

Lees ook:Pompeï
Lees ook:Piano-lamp
Lees ook:Fluoriserende vaas
Lees ook:Real life Jenga
Lees ook:Koffiedrinken met Micha Klein

2 reacties op “Atomic Vase

  1. offshore company

    Een expolosie van bloemen: de Atomic Vase van het franse La tête au Cube . Geïnspireerd op de paddenstoelenwolk na een atoomexplosie: tikkeltje luguber, wel indrukwekkend. Een ontwerp van Claudio Coluccci .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.