Categorie: "Interieur"

Memento Mori

De afhankelijkheid van een vis in een aquarium wordt wel heel duidelijk met het Blub aquarium van FormNation. Deze kom staat op drie pootjes; drie kurken die de kom waterdicht houden. Gedenk te sterven, met een knipoog – maar wel een heel serieuze.

Paraplu Prato

Het lijken wel twee roze bloemetjes in de lente. Maar helaas: twee natte paraplu’s en een nep-grasje.

Deze paraplu-houder spotte ik op Ambiente in Frankfurt. Een product dat gelijk opvalt omdat het praktisch is en mooi vormgegeven. Het is een ontwerp van Naoki Terada. Ze zijn verkrijgbaar in zeven kleuren. Elke Prato houdt tot 21 paraplu’s, dus een leuke ontwerp voor bij de ingang van een winkel of restaurant.

Mix & Match lamp

Op de beurs Ambiente in Frankfurt spotte ik NUD Collection. Onze ogen vielen gelijk op de kleurrijke koorden en originele bollen!

Kies je chord, socket en bulb. Zo heb je een basic lamp die niemand anders heeft. Wil je nog origineler zijn, kies dan voor de collectie African Line.

Verander je kamer met een onverwachte cominatie. Mix & Match de leukste lamp met het leukste koord.  Vanaf ongeveer €60 heb je een set.

Verrassende fauteuil

Een verrassende fauteuil is de Esox zeker. Deze bijzondere vormen zie je niet vaak toegepast op een fauteuil. Het eerste wat je je afvraagt is of het lekker zit. Ik heb de Esox niet in real life gezien, dus ik heb ook geen idee. Maar maakt dat uit? Het blijft ook zonder zitgemak een eye-cather!

Designlamp van lijm

Deze prachtiger designlamp is gemaakt  van lijm op een wel heel bijzondere wijze. De Webster Lamp is ontworpen door de Jerry Mejia Design Studio en is gemaakt van lijm. De ontwerper heeft het lijm uitgerekt en over het frame gespannen. Zo ziet de lamp eruit alsof het door een bos vol spinnenwebben is gehaald. Mooi!