Categorie: "Eten & drinken"

Designcadeau: wie neemt het laatste stukje?

Een schaal voor je taart met het eerste stukje er al ingebakken, dat is de  Savoir Vivre Cake Plate van Donkey Products. Een slim bedacht en mooi uitgevoerd geschenk. De schaal is van porselein en is het mooist met een chocoladetaart erop.  Het is een oplossing voor de gastvrouw, zo kan zij ongestoord van het eerste stukje snoepen en blijft ze ook niet met het laatste stuk zitten. Goed bedacht door Donkey Products.

Bijzonder handige onderzetters

Eens in de zoveel tijd zie je een product, die je in eerste instantie niet zo interessant vindt. Maar na een aantal seconden begint te dagen wat precies de bedoeling is en snap je niet waarom dat nooit eerder is bedacht. Dat had ik bij de onderzetters van Cedon.

Air Fork One

Hapje voor mama en een hapje voor papa is niet meer nodig met de Air Fork One. Naast het feit dat de vork een briljante naam heeft, vind ik ook het idee geniaal. Je moet er nog wel zelf geluidjes bij maken, maar dat is alleen maar leuk.

My Cup of Tea

De sterkte van je koffie en thee hebben invloed op de kleur. Ook elk suikerklontje en melk zorgt daarvoor. Match de kleur van jouw warme drank met de opties op de binnenkant van de mok en voilá, het perfecte drankje is klaar.