Categorie: "Cadeau"

Hubba-hubba

Het zal niemand ontgaan zijn: ondergetekende is een grote fan van Jan Habraken’s FormNation. Producten als kleine gedichtjes, eenvoudig maar prikkelend in design; praktisch en helder in gebruik.

Typisch voorbeeld zijn de USB-hubs; iedereen heeft ze dagelijks nodig, dus waarom zouden ze niet meteen ook dagelijks een glimlach op je gezicht toveren? In Nederland o.a. verkrijgbaar hier: poodle; bolt; chocolade

Design voor Moederdag

Komende zondag is het Moederdag. En hoewel er niets mis is met zelfgemaakte knutselwerkjes, is er ook een heleboel mooi designspul dat je aan je moeder kunt geven! Een mooie aanleiding voor een themaweek ‘design voor Moederdag’!

Van het Deense InKoncept deze handige (pun intended) Octopus. Acht flexibel in te stellen armen van natuurlijk latex. Houden alles bij elkaar wat jij  bij elkaar wilt hebben. De designer heeft overigens ook een aantal heel mooie ontwerpen voor Ikea gemaakt.

In Nederland verkrijgbaar hier. Sowieso de moeite voor een fantastische selectie originele cadeaus voor moederdag!

 

Designcadeau: wie neemt het laatste stukje?

Een schaal voor je taart met het eerste stukje er al ingebakken, dat is de  Savoir Vivre Cake Plate van Donkey Products. Een slim bedacht en mooi uitgevoerd geschenk. De schaal is van porselein en is het mooist met een chocoladetaart erop.  Het is een oplossing voor de gastvrouw, zo kan zij ongestoord van het eerste stukje snoepen en blijft ze ook niet met het laatste stuk zitten. Goed bedacht door Donkey Products.

Bak ‘Deine Welt’

 

Koekjes bakken in de vorm van de wereld lijkt onmogelijk maar met Duitse ‘Back Dir Deine Welt’ kan jij dat ook. Wedden dat je na het bakken precies weet welk continent het grootst is! We kijken uit naar de Nederlandse versie.