Pompeï

Dit ontwerp van Claudio Coluccci  is geïnspireerd op de uitbarsting van de Vesuvius die in het jaar 79 het romeinse Pompeï bedolf onder een dikke laag lava en ellende.

Speel jij graag met kaarsvet? Naspelen maar! Verkrijgbaar via La tête au Cube.

 

Lees ook:Atomic Vase
Lees ook:Fluoriserende vaas
Lees ook:Piano-lamp
Lees ook:Butterfly Can Opener
Lees ook:Darwiniaans design: de Vegetal

2 reacties op “Pompeï

  1. dieta

    Toegevoegd na 21 minuten: De uitbarsting in 79 is de bekendste,vanwege zijn grote kracht en dodental en omdat het de eerste vulkaan is waarover iets is opgeschreven. De vulkaan heeft dus 25.000 jaar geslapen! De berg is 1,281 kilometer hoog en het is een kegelvulkaan. Hij is nog steeds actief en is daarmee de enige actieve vulkaan in Europa op het vasteland(op eilanden heb je ook nog de Etna en de Stromboli).

      /   Beantwoorden  / 
  2. Garry Ruiz

    With more than sixty years of experience, POMPEI transforms and finishes commercial buildings and public spaces into impressive statements best reflecting the building’s design and function. We have the experience to bring your creative vision to life. Pompei uses only the finest materials and industry professionals to create a long lasting statement. The moment you step into a building finished by POMPEI, you will appreciate the exquisite beauty and elegance of the Ceramic Tile, Terrazzo, Stone, or Granwood Flooring combined with exceptional craftsmanship.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.