Slice Box Cutter

Goed gereedschap is het mooiste wat er is. Een prachtig voorbeeld is de Box Cutter van Slice. Had al tijden mijn ogen op dit apparaat, en ik kwam ze gelukkig tegen bij de Staples. “Gelukkig”, want ik was al vergevorderd in mijn plan om er desnoods eentje uit Amerika te laten overkomen.

Het ontwerp van de Box Cutter beschermt je hand tijdens het opensnijden van dozen, en het keramische mesje gaat naar eigen opgaaf tien keer langer mee dan de gebruikelijke stalen versies. Het non-slip handvat wordt wel snel vies, maar dat heb je nou eenmaal met non-slip. Een ontwerp van Scot Herbst en Alfredo Muccino, in 2011 bekroond met een Red Dot Design Award.

 

 

Lees ook:Keybrid!
Lees ook:Modoloco door stopper
Lees ook:Slapen in een buis
Lees ook:Design Plus Awards 2012: Crumpled City Maps
Lees ook:Air Frame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.