Categorie: "Lampen"

Mix & Match lamp

Op de beurs Ambiente in Frankfurt spotte ik NUD Collection. Onze ogen vielen gelijk op de kleurrijke koorden en originele bollen!

Kies je chord, socket en bulb. Zo heb je een basic lamp die niemand anders heeft. Wil je nog origineler zijn, kies dan voor de collectie African Line.

Verander je kamer met een onverwachte cominatie. Mix & Match de leukste lamp met het leukste koord.  Vanaf ongeveer €60 heb je een set.

Designlamp van lijm

Deze prachtiger designlamp is gemaakt  van lijm op een wel heel bijzondere wijze. De Webster Lamp is ontworpen door de Jerry Mejia Design Studio en is gemaakt van lijm. De ontwerper heeft het lijm uitgerekt en over het frame gespannen. Zo ziet de lamp eruit alsof het door een bos vol spinnenwebben is gehaald. Mooi!

No milk tonight

Men zegt dat je goed slaapt van warme melk. Deze lamp is daarom perfect naast je bed. De herkenbare vormen van het tetra pak zorgen voor grappige twist aan het normaal zo suffe nachtlampje. Het lamp heeft geen koord en loopt op batterijen. Het is mij helaas onduidelijk waar deze lamp verkrijgbaar is.