Design Valentijnscadeaus 2012

Als je nog op zoek bent naar een mooi Valentijnscadeau moet je deze post zeker even lezen. De redactie van Design.blog zocht vijf mooi ontworpen Valentijnscadeaus uit voor 2012!

Als je nu nog iets moet regelen om je geliefde te verrassen ben je wel een beetje laat. Daarom zochten we geschenken uit van webshops in Nederland die snel leveren. Dus helaas geen op maat gemaakte lovesofa’s in onze top 5, maar praktische en leuke liefdescadeaus waar je echt wat mee kunt.

 5. Amants- Aimants

Je past pas echt bij elkaar als jij en je geliefde de Amants- Aimants dragen.  Een stoere, brede armband waarmee ook de man niet voor gek loopt. Door de magnetische sluiting klikken de armbanden vanzelf in elkaar.

4. Bath Caddy

De Bath Caddy is eigenlijk niets meer dan een rek voor in bad. Het lijkt op een afwasrek dat op je bad past. Daar kun je je boek op laten steunen en je glas champagne op plaatsen. Er is zelfs ruimte voor een romantisch kaarsje.

3. Ho-n-ne

Romantisch en nostalgisch! De Ho-n-ne is echt Japans design. Twee porseleinen mokken aan elkaar verbonden via een rood draad. Voor woorden die echt alleen voor elkaar bedoeld zijn.

2. Lucky Buddha Bracelet

Alle mannen met een ruimer budget kunnen zowel hun vrouw/ vriendin verwennen als iets goeds doen voor de maatschappij door de Lucky Buddha Bracelets van A Beautiful Story te geven. De armbanden zijn fair trade en geven de zilversmeden in Kathmandu een eerlijke prijs voor hun sieraden.

1. Hang On Bag Holder

Deze tassen- en sleutelhanger is een leuke kleinigheid voor Valentijn. Minimalistisch, strak en ziet er dus uit als een echt designcadeau. Daarnaast is de Hang On Bag Holder verdraaid handig!

Lees ook:Design voor Moederdag
Lees ook:Bamboe!
Lees ook:Flexibel mannetje
Lees ook:Design uitgelicht: melk met koekjes
Lees ook:Olifant aan de muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.