Nieuwe designklassiekers van Ray Ban

Ook in zonnebrillenland wordt er op designgebied niet stilgezeten! Zelf vind ik het altijd schitterend als designklassiekers in een nieuw jasje worden gestoken. In 2012 bestaat Ray Ban 75 jaar, en speciaal voor dit jubileumjaar heeft Ray Ban het alom bekende model Aviator opnieuw uitgevonden.

De nieuwe Aviator Flip Out heeft verwisselbare lenzen. Je krijgt drie verschillende lenzen meegeleverd in een luxe doos waar ook een leren brillenhoes in zit. Daarnaast weegt de bril, door gebruik van ultradun geheugenmetaal, nog maar zeventien gram. Dit metaal is zeer buigbaar en gaat dus niet kapot als je er per ongeluk op gaat zitten.

 Ray Ban zal met deze nieuwe zonnebrillen ongetwijfeld awards gaan binnen slepen op de grootste optiekbeurs in Milaan dit weekend. Hopelijk gaan we het buigbare geheugenmetaal in meer brillen terugzien.

Lees ook:Metaalman
Lees ook:Bekroonde prullenbak
Lees ook:Lucano 3 step
Lees ook:Vijf punten waar eco-design aan moet voldoen
Lees ook:Hoe Dutch Design werkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.