Mint is nieuw en verfrissend

Vanaf deze week ligt er een nieuw modetijdschrift in de winkel: Mint. Het Engelstalige blad is volledig geproduceerd, geschreven en vormgegeven door derdejaars studenten aan het Amsterdam Fashion Institute, en verhaalt over de persoonlijke relatie die mensen hebben met hun kleding. De persoonlijke touch, verrassende illustraties, uitgesproken modebeelden en heel veel (nog onontdekt) talent, maken Mint tot een eerlijk en eigenzinnig magazine. Op de website kun je alvast wat van de inhoud zien, en kun je op het blog alles lezen over de totstandkoming van het blad. Onder meer te koop bij Atheneum boekhandel, samen met het AMFI-jaarboek, voor € 10,00

Lees ook:Inside Design 2009 #1
Lees ook:Lichting 2009
Lees ook:ELLE Decoration Design Talent Award 2012 werkt samen met Cappellini
Lees ook:Heineken in de mode
Lees ook:One-day-shop voor designliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.