Tatoeëer je Iphone

We willen allemaal aan de wereld laten zien dat ook wij een Iphone hebben en hoe mooi die wel niet is. Ondanks dat miljoenen mensen met hetzelfde ding rondlopen moet wel duidelijk zijn dat deze telefoon de meest bijzondere is van allemaal.  En dat doe je door je Iphone te tatoeëren.

Geef je Iphone een persoonlijke en grappige draai met de ITattoo van IDEA Design Collection. Dit Japanse bedrijf heeft zes hoesjes ontworpen die zowel je telefoon beschermen als er iets leuks mee doen. De ‘Main Dish’ is onze favoriet.

Lees ook:Gieter uit de duplo-wereld
Lees ook:Klok met app
Lees ook:Mix & Match lamp
Lees ook:Groen mobieltje
Lees ook:Lucano 3 step

Eén reactie op “Tatoeëer je Iphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.