De handtas van 1.5 miljoen

Hermès komt met een handtas op de markt voor 1.5 miljoen euro. Maestro Pierre Hardy ontwierp vier mini-handtassen geïnspireerd op de iconen van Hermès met goud en steentjes. Volgens the Financial Times geschikt als handtas of armband…

“We are a little crazy here,” zegt CEO Patrick Thomas. De nieuwe versie van de Kelly-bag bestaat namelijk uit massief goud krokoleer met 1.600 diamanten. Wie dit gaat kopen weet ook Thomas niet. “I have no idea. But maybe they will have two bodyguards!”. Hij weet wel zeker dat het verkocht wordt. De combinatie van handtassen en exclusieve juwelen zijn momenteel een must have. Wie biedt?

Lees ook:Dutch Design Double
Lees ook:Nieuwe designklassiekers van Ray Ban
Lees ook:Houdbare mode volgens Monique van Heist
Lees ook:Het betere plastic
Lees ook:Jacket Gripper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.