Houdbare mode volgens Monique van Heist

 

Hello Fashion by Monique van Heist

Afgelopen november won de Nederlandse modeontwerpster Monique van Heist tijdens de Mercedes Benz Dutch Fashion Award, alle prijzen die er te winnen vielen. Zoals de prestigieuze Dutch Fashion Award, de Media Award en de Incubator Award. Die laatste prijs wordt toegekend door het bedrijfsleven en de modewereld, en houdt in dat de Bijenkorf haar collectie in de verkoop neemt. En nu is het dus zover: vanaf 9 mei tot het einde van de maand is haar collectie Hello Fashion in de Amsterdamse Bijenkorf te koop.

Een van de argumenten waarom de jury haar tot winnaar koos, was dat haar collectie ‘een goed inzicht in de huidige markt’ laat zien. De Hello Fashion-lijn bestaat namelijk uit een serie klassiekers voor zowel mannen als vrouwen die permanent beschikbaar blijven, en waar de ontwerpster op een zelf gekozen moment iets nieuws aan toevoegt. Hiermee stapte ze uit de ‘wurggreep van de seizoenen die de modewereld ontwerpers oplegt’, aldus Van Heist. Gaat dat zien!

Lees ook:Heineken in de mode
Lees ook:Mode of kunst?
Lees ook:Lichting 2009
Lees ook:Coming Soon: Henny van Nistelrooy
Lees ook:Christien Meindertsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.