Snorkel paraplu

Of je het design kunt noemen ben ik nog niet over uit, maar het is iedergeval een opvallend ontwerp. De Goggles Umbrella van 25togo is een ontwerp waar zowel de Taiwainese ontwerpers als wij hier in Nederland iedergeval in geïnteresseerd zijn.
Je kent het wel. Het regent hard en je wilt je hoofd het liefst zo ver mogelijk in de paraplu stoppen. Helaas kan dat niet, want je moet ook nog op de weg letten. 25togo bedacht daar een oplossing voor: de Goggles Umbrella. Een paraplu met kijkgaten. Het ziet er niet uit, maar is stiekem wel erg handig.

Lees ook:Paraplu Prato
Lees ook:Broodzak met een twist
Lees ook:Design Valentijnscadeaus 2012
Lees ook:Wegvliegen met een drieluik
Lees ook:Modern colosseum in Den Haag

Eén reactie op “Snorkel paraplu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.