Design Plus Awards 2012: MM03i soft touch black

Een huistelefoon is bijna ouderwets te noemen. De huistelefoons die nog gemaakt worden lijken steeds meer op een mobieltje. Native Union brengt wat nostalgie terug bij het bellen en won de Design Plus Award.

De Franse ontwerper David Turpin maakte de Bluetooth handset MM 03i, een Iphone oplader en hoorn in één. Het is niet alleen heel strak ontworpen, maar beschermt je ook tegen 99% van alle straling. Straling waar we nu dagelijks aan worden blootgesteld terwijl de gevolgen nog niet bekend zijn.

 

De Design Plus Award 2012 werd dit jaar op Ambiente (Frankfurt) uitgereikt, een van de grootste beurzen ter wereld in consumer-goods. Honderden ontwerpen werden ingezonden in voornamelijk het tafel- en keukensegment. De jury zocht naar een combinatie van prachtig ontwerp met functionaliteit. De jury kende afelopen weekend 22 ontwerpen de prijs toe.

Lees ook:Design Plus Awards 2012: Pipe Candleholders
Lees ook:Design Plus Awards 2012: Leaf-it
Lees ook:Design Plus Awards 2012: Bottle Mühle
Lees ook:Design Plus Awards 2012: Crumpled City Maps
Lees ook:ELLE Decoration Design Talent Award 2012 werkt samen met Cappellini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.