Delftsblauw past bij jou

Delfts Blauw is al een aantal jaren aan een fikse comeback bezig. Natuurlijk is het porselein met de unieke kleur al geliefd sinds de introductie in de 17e eeuw, maar ook steeds meer ontwerpers laten zich door Delfts Blauw inspireren. En dan niet alleen voor servies, maar ook voor textiel, productvormgeving en zelfs kunst. Bij Royal Delft (de meest toonaangevende producent van het Delftsblauw sieraardewerk) kunnen liefhebbers nu hun eigen bord samenstellen. Op de website kun je een keuze maken uit verschillende ontwerpen voor zowel de rand als de cartouche (omlijsting). Ook kun je een eigen tekst ingeven. Zo ben je voor het luttele bedrag van 225 euro een heus familiestuk rijker.

Lees ook:Marcel Wanders voor Google
Lees ook:Wat maakt Apple’s design zo anders?
Lees ook:Gezocht: Ikea hackers
Lees ook:Veelbesproken Lowlandssite genomineerd voor Design Award
Lees ook:De stoelknopen van Anneke Jacobs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.